Rives Group este o afacere de familie 100% spaniolă, specializată în producția și distribuția de băuturi spirtoase distilate, lichioruri și concentrate nealcoolice. Grupul combină procesele de producție tradiționale cu cea mai avansată tehnologie pentru a realiza diferitele sale produse.
Compania are o gamă largă și variată de produse de marcă proprie, inclusiv produsul emblematic al grupului, Triple Distilled Rives Special Gin, pe lângă faptul că este liderul clar pe piață în Spania, cu gama sa de băuturi nealcoolice.
Istoria familiei Rives datează din 1880 când compania a fost înființată de Don Augusto Haupold, consul german la Malaga și antreprenor vizionar. Curând a construit compania într-una dintre cramele de pionierat din zona Jerez, concentrându-se inițial pe producția și vânzarea de vin local și coniac.
Alambicele din oțel de cupru sunt folosite pentru prima dată pentru a face Rives Triple Sec și Rives Mint Liqueur împreună cu alte lichioruri populare ale vremii precum cafeaua și ciocolata.
Anul 1965 a marcat un moment decisiv în istoria orașului Rives, când D. Augusto Romero Haupold, nepotul fondatorului, a preluat conducerea companiei la dorința expresă a bunicului său.
1976 .. Rives și-a modernizat instalațiile, dar doar doi ani mai târziu s-a mutat într-un nou amplasament pe care îl deținea în zona industrială din El Palmar, unde a construit o nouă distilerie, instalații de amestecare și îmbuteliere de ultimă generație, cazan, laborator etc.
1979 .. Rives lansează noua sa gamă de cordiale naturale pe bază de fructe, numită Rives Tropic, începând cu incredibilele arome de Lime și Grenadine. Kiwi, Banana și Blue Tropic au fost adăugate la gamă mai târziu și astăzi cuprinde 11 arome în total.
1980 .. Triple Distilled Rives Special Gin este distilat pentru prima dată.
Astăzi, Rives este unul dintre brandurile de top pe piața spaniolă și ne menținem poziția de lider prin gama largă de produse pe care le oferă în portofoliul său, care include nu numai cele mai bune lichioruri și băuturi spirtoase, ci și o gamă largă de produse nealcoolice.

 

 

Gin artizanal ușor și proaspăt, elaborat conform formulei originale cu o selecție de plante botanice, dulciuri și portocale aromate din Levante și sudul Andaluziei. Culoarea portocaliu transparent. Buchetul este subțire, parfumat, elegant și moale, cu multe nuanțe, note de ierburi, ienupăr, migdale, portocale.
Ginul este o bază excelentă pentru prepararea cocktailurilor, poate fi consumat și în forma sa pură, cu gheață, sodă sau tonic, sau in coktail cu ginger ale.

NOTE DE DEGUSTARE
Proaspăt unic, cu tonuri strălucitoare, dulci și amare, de portocaliu roșu, citrice dulci, ienupăr, ierburi și condimente. Gust care persista indelungat, moale, răcoritor, cu note strălucitoare de portocale, migdale și ienupăr.

GIN RIVES LONDON DRY
Gin realizat cu ingrediente aromatice caracteristice Mediteranei, urmând procedura London Dry Gin.
Cele 9 specii botanice implicate în elaborarea sa sunt următoarele: din Marea Mediterană, ienupăr cu arome delicate de pin, coriandru cu mirosul său pătrunzător din Bulgaria. Din Spania: coaja de lămâie și coaja de portocală amară care îi conferă o notă proaspătă și citrică, din Belgia semințele și rădăcina Angelica cu notele lor de menta, dulceața de cassia din Filipine, o notă complexă de lemn dulce din China și în cele din urmă Orris sau Iris pudră de rădăcină din Italia, foarte apreciată pentru proprietățile sale digestive și pentru fixarea aromelor de Gin.
NOTE DE DEGUSTARE
O aromă ușoară, curată, subtilă și elegantă, cu un alcool care se amestecă perfect pe palat, plin de nuanțe, aromat, proaspăt și cu un gust foarte proaspăt din citrice.
Alcool 37,5%

 

 

GIN RIVES PINK
Rives Pink Gin este realizat din Ginul original din Londra și macerat cu cele mai fine căpșuni din sudul Spaniei. Acesta este un gin autentic fabricat manual, cu delicioase note de căpșuni. Alegerea celor mai bune căpșuni din Huelva. Pink Rives oferă o prospețime unică, subliniază și gin autentic cu o aromă de căpșuni artizanală.

NOTE DE DEGUSTARE

Alegerea celor mai bune căpșuni din Huelva. Pink Rives oferă o prospețime unică, subliniază și gin autentic cu o aromă de căpșuni artizanală.

Alcool 37,5%.

Gin Rives Orange

O selecție atentă de plante care sunt distilate de trei ori în alambici de cupru într-un mod artizanal care, împreună

Gin Rives Original

Rives Mediterranean Original Dry Gin este un gin care urmează tehnicile de distilare uscată din Londra, cu un total de

Gin Rives Pink

Pink Rives Gin este fabricat folosind Gin-ul original 1880 cu doar cele mai bune căpșuni din sudul Spaniei și un