Această băutură este un amestec armonios al romului cubanez Conde de Cuba cu fructe dulci locale și condimente. Băutura este produsă în conformitate cu tehnologia spaniolă autentică din secolul al XVI-lea.În primul rând, trestia de zahăr este recoltată din terroirurile vulcanice fertile. Lichidul rezultat este distilat de două ori în cuburi de cupru, apoi este turnat în butoaie de stejar, unde este maturat timp de trei ani. Produsul finit este trecut picătură cu picătură prin filtrele de cărbune. Diferă prin aroma bogată de caramel și gustul fructat-condimentat. Postgustul delicat se încălzește cu note de scorțișoară, piper alb și miere de mai. Romul Conde del Cuba Elixir este un aperitiv excelent, mai ales când este ușor răcit. Se servește cel mai adesea în pahare speciale cu fund gros, la o temperatură de 16-18 ° C.
Acasă, băutura se bea direct din sticlă, trecându-se de la unul la alțul în cerc, ca parte a obiceiului sobremesa („la masă”).
Conde de Cuba Elixir
Description
Additional information
Brand | Conde de Cuba |
---|