Caballero este o băutură spaniolă unica si autentică, care este făcută dupa o rețetă secretă care datează aproape două secole, făcut cu produse naturale din întreaga lume, având un traseu de aromă din Andaluzia până în Mexic, Sri Lanka, Indonezia și Madagascar, în căutarea principalelor plante botanice care formează rețeta secretă a Ponche Caballero.
Are o culoare strălucitoare a chihlimbarului cu arome de portocală și vanilie, cu note de condiment și note de migdale. O aromă dulce și intensă … esența Ponche Caballero! Se savureaza pur sau combinat cu băuturi răcoritoare sau se folosește ca bază pentru cocktailuri uimitoare.
Description
Additional information
Brand | CABALLERO |
---|
About brand
În secolul IX, romul a devenit o băutură de calitate și apreciată. Distileriile și mărcile au apărut cu sprijinul coroanei spaniole. Cuba a fost locul de naștere al romului.
Cuba produce, de asemenea, un rom mai ușor și mai clare decât în alte părți din Caraibe datorită unei cereri din partea Coroanei spaniole, care și-a preferat băuturile spirtoase delicate.
Romul Conde de Cuba este recoltat, distilat, îmbătrânit și îmbuteliat într-un oraș mic cu nu mai mult de 2.000 de oameni din provincia Las Tunas, în Amancio Rodriguez, sud-estul Cubei, o țară al cărei climat este ideal pentru cultivarea celor 100 % „medialuna” de trestie de zahăr autohtonă.
Întregul sistem integral este situat în plantație, inclusiv compania de zahăr pentru obținerea mierii, a distileriei, a fabricii Ron Sevilla și a pivniței.
Tot acest proces se reflectă pe diferitele etichete, lăsând această gamă de produse să devină specială.